top


KAUPANGPROSJEKTET

Se menyen
Årsmøtet i Kaupangprosjektet blir digitalt

Emne: Årsmøtet i Kaupangprosjektet blir digitalt
Dato: 11.02.2021, 11:13
Til: Kaupangprosjektets medlemmer


ÅRSMØTE 23. FEBRUAR KL. 18.00


Årsmøtet blir digitalt.

Vi kommer til å bruke Zoom-plattformen. Den virker uansett om du bruker pc, nettbrett eller mobiltelefonen. Du må selvfølgelig være på nett, men det spiller ingen rolle om du er pålogget Google, Microsoft, bruker Android eller iOS eller ikke.

Vi sender en epost med en lenke i forkant av møtet. Du klikker på lenken og logger deg på med passordet som står i den samme eposten. Dette er enkel måte å gjennomføre et digitalt møte på, så vi håper mange vil delta på årsmøtet!

Dokumentene til årsmøtet er klare 16. februar. Vi sender dem ut til medlemmene, og/eller du får en lenke til hvor de er å finne. Vi i styret svarer gjerne på spørsmål du måtte ha om sakene i tidsperioden 16. - 23. februar, altså før møtet. Så se på dokumentene så snart du kan, og ta kontakt om ting du lurer på.

Husk fristen for å melde inn saker til årsmøtet! Saken(-e) må være styret skriftlig i hende senest 1 uke før årsmøtet. Du kan bruke denne mailadressen: leder@vikingbyen.org eller bruke papirpost. Da er adressen: Kaupangprosjektet, postboks 8, 3285 Larvik.

Er det noe du lurer på, så ta kontakt!

----------------------------------------

Kaupangprosjektets hjemmesider fornyes og oppdateres i disse dager.
Se den spennende artikkelen om funn i Lågendalen: https://kaupangprosjektet.no/bibliotek/nese.php


Med vennlig hilsen

Kaupangprosjektet

v/ Wenche Hellum

leder i Kaupangprosjektet

tlf. 900 21 360


Flere_medlemmer
Vi ønsker alle velkommen!

Vi ønsker oss flere medlemmer og støttespillere!

KAN DU BIDRA?

Vi trenger flere medlemmer og støttespillere. Nå ønsker vi oss også bedrifter som medlemmer.
Hva har vi å tilby til gjengjeld for et bedriftsmedlemskap? Forventer bedrifter reklameplass og årskort m.m.? Trenger vi en sponsorvegg? Skal vi ha «sponsorveggen» på sosiale medier og hjemmesiden, og/eller f. eks. på garasjeveggen?
På styremøtet i desember bestemte vi at vi trenger en gruppe som kan se på hva vi kan tilby for et støttebeløp. Vi ønsker innspill og forslag både til hvem som vil være med i gruppen og hva et bedriftsmedlemskap skal inneholde.
Planen er å sette i gang arbeidet og gruppen på styremøtet 11. januar 2021.
Vil du være med? Ta kontakt - send sms eller ring Wenche! tlf: 90021360

Larvik 30/12 2020

-----

Årsmøtet 2021 blir tirsdag 23. februar kl. 18:00


Se fb-arrangementet HER

Vi har bestemt at vi vil gjøre "alt" for å få gjennomført årsmøtet denne dagen. Vi ønsker å ha et møte med fysisk oppmøte og vil tilrettelegge for det. Dersom det skulle bli helt umulig å få til, må vi ha det digitalt.
Vi kommer tilbake med nærmere informasjon.

Larvik 28/12 2020

-----

Hvorfor lager vi nye sider?


Rett og slett for å gjøre det enklere. Enklere for oss selv og for brukerne.

Kaupangprosjektet har hatt hjemmeside nesten helt fra starten av. Den aller første versjonen ble beholdt og bygget på fram til 2008. Da syntes vi at den var "gammaldags". Så skaffet vi oss en ny. Den ble bygd på wordpress-prinsippet. Den skulle være så enkel å bruke at alle i styret kunne få tilgang og redigere hver sine biter. Passord ble laget og folk fikk tilgang, men de færreste fikk publisert noe.

Etter hvert følte vi at designen og funksjonene ikke var helt i tråd med hva vi trengte, og han som hadde tilrettelagt siden hadde fått seg andre oppgaver. Så det ble til at vi skaffet oss en annen WP-side, som var gratis og selv la inn det vi ville ha. Den gamle wp-siden avinnstallerte vi og dermed forsvant også alt innholdet på de sidene. Auda!

Så fra 2017 og til nå har foreningssiden vært en WordPress-sak. Den kommer vi IKKE til å avinnstallere før vi har innholdet vi ønsker å ta vare på plassert på et sted vi har kontroll på! Siden ser på mange måter grei ut, men en må altså jobbe slik wordpress har lagt opp til. Mye er bra med Wordpress, men det er greit å ha kontrollen over det hele selv.
Du kan se wp-siden her.

Så nå stiller vi med ny hjemmeside. Denne gangen gjør vi alt enklest mulig!

Hilsen lederen - Wenche Hellum tlf 90021360